V marci vystúpime na prestížnej konferencii GALA v Bostone

21. 2. 2018

Pozvanie vystúpiť na konferencii GALA v Bostone sme prijali s nadšením a vlastne sa nám tým aj trochu splnil sen. Takmer 28 rokov rozvíjame rodinnú prekladateľskú agentúru ZELENKA podľa hodnôt, ktorým veríme – férovosť, otvorenosť, spoľahlivosť, empatia, dôvera. Mnoho vecí sme sa učili za behu sami a zvládali rôzne ťažkosti. Vždy sme však verili, že keď sa im postavíme čelom, všetko zvládneme.

Asi to z nás vyžaruje, pretože keď sa rozhliadneme po našej agentúre, všetci sme z veľmi podobného cesta. Vyššie spomenuté hodnoty sa však netýkajú len kolegov v kanceláriách, rovnako pristupujeme aj k prekladateľom a zákazníkom.

Je nám teda veľkou cťou, že takýto prístup a firemná kultúra zaujali organizátorov konferencie GALA, ktorí nás pozvali prednášať do Bostonu. Presne to bol moment, keď sme sa na chvíľku zastavili a uvedomili si dôležitú vec. Akí sme hrdí na celý náš tím, dodávateľov i zákazníkov. Všetci spoločne prispeli k tomu, že pôvodne malá zlínska firmička dostala príležitosť podeliť sa o svoje poznatky s expertmi na jazykové služby z celého sveta.

Úlohy prezentujúcich sa zhostia náš konateľ Roman a „Idea Catalyst“ Kyle. Asi nemusíme hovoriť, že obaja berú prípravy veľmi zodpovedne (tých niekoľko bezsenných nocí vraj dospia potom) a už sa nemôžu dočkať svojej prezentácie. Okrem našich vlastných skúseností sa podelia tiež o poznatky ďalších firiem, ktoré si taktiež cenia „ľudský“ prístup v otázke firemnej kultúry, i keď značná časť ich podnikania závisí od moderných technológií.

Prednáška sa bude volať „Crafting a 21st-century human-to-human company culture“.

Držte teda Romanovi a Kyleovi palce a tešte sa na fotografie/videá na našom Facebooku a Instagrame! (@Zelenka_translations)

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov