V novembri znova vyrazíme na veľtrh tekom do Stuttgartu!

2. 11. 2022

Veľmi nás teší, že sa po dvoch on-line ročníkoch bude veľtrh tekom znova konať v kongresovom centre ICS v Stuttgarte a my sa ho tak budeme môcť zúčastniť osobne!

Tekom je o technickej komunikácii, takže celý obsah prednášok a workshopov sa bude týkať tvorby, vývoja a realizácie softvérov, ktoré sa používajú v technických systémoch, informačných službách alebo dokonca v počítačových či mobilných aplikáciách.

Za náš tím dorazí Eric Jokiel, Business Development Manager, a s ním aj Daniela Skačanová, vedúca anglického oddelenia. Obaja sa už tešia nielen na nové trendy, ale aj na starých známich a na spoznanie nových ľudí z odboru.

Ak ich na tekome uvidíte, určite ich bežte aspoň pozdraviť alebo sa ich rovno opýtajte na naše prekladateľské služby. Sme partnermi aj tých najväčších firiem sveta a radi vám zaistíme odborné preklady až do 120 jazykov.

Tu si môžete pozrieť oficiálnu videopozvánku priamo od organizátorov:

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov