V novej videosérii nahliadnete do zákulisia jazykových služieb (video v angličtine)

29. 4. 2020

Máte na starosti objednávanie prekladateľských služieb? Potom je prvá časť našej novej série „Insider‘s Guide to Using Language Services“ práve pre vás. Roger Smith, náš Business Development Manager, vás v nej totiž prevedie jednotlivými krokmi prekladateľského procesu. Či už ste skúsenými zadávateľmi prekladov, alebo to riešite prvýkrát, je užitočné oboznámiť sa s týmto postupom bližšie.

Vďaka tomu zistíte, ako presne bude prebiehať naša spolupráca a ako môžete napomôcť tomu, aby sa k vám odborné preklady dostali čo najrýchlejšie, v požadovanej kvalite a za férovú cenu.

V prvej časti sa napríklad dozviete:

  • prečo je dôležitý formát súborov, v ktorom nám posielate texty na preklad;
  • na aké otázky sa vás opýtame, aby sme urýchlili výber vhodných prekladateľov a texty vám dodali čo najrýchlejšie;
  • ako môže vaša spätná väzba znížiť náklady a skrátiť termíny dodania budúcich prekladov.

Zatiaľ ide len o prvú lastovičku v sérii „Insider‘s Guide to Using Language Services“. Čoskoro vydáme aj druhú časť, v ktorej sa venujeme jedinej téme: Ako znížiť vaše náklady na preklady. Po zverejnení ju nájdete v sekcii Novinky alebo priamo na našom YouTube kanáli.

Drobná info na záver: Prvú aj druhú časť sme natáčali ešte pred vypuknutím pandémie koronavírusu, preto ani Roger, ani Kyle nemajú rúška. Nasledujúce časti už natočíme z našich domovov, kam sa prevažná väčšina z nás v polovici marca presunula, ako sme vás už informovali v novinke Sme tu pre vás a berieme to zodpovedne.

Aj v týchto zložitých časoch vám totiž chceme byť nablízku.

Držte sa a spoločne to zvládneme!

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov