Podľa uznávanej CSA Research sme 6. najväčšia prekladateľská agentúra vo východnej Európe!

25. 7. 2022

Veľmi nás teší, že podľa prieskumu nezávislej americkej spoločnosti CSA Research rovnako ako po minulé roky patríme medzi TOP 10 najväčších prekladateľských agentúr vo východnej Európe. Podľa výsledkov za rok 2021 sme dokonca poskočili až na šieste miesto, čo je doposiaľ náš najlepší výsledok.

Samotný prieskum sa medzi prekladateľskými agentúrami vníma ako prestížny a nesústredí sa len na výšku obratu jednotlivých spoločností, ale aj na zákaznícke portfólio, pracovné postupy a schopnosť prispôsobiť sa trendom v prekladateľstve. O to viac si takéto vysoké umiestnenie vážime.

Samozrejme, nie je to zásluhou len nášho interného tímu. Nešlo by to bez našich skúsených prekladateľov a efektívnej spolupráce s firemnými zákazníkmi.

Umiestnenie na šiestej priečke nás teší, ale nie je to pre nás dôvod poľaviť. Naopak, vnímame to ako veľký záväzok do budúcna, a preto sa budeme aj naďalej snažiť poskytovať špičkové jazykové služby všetkým zákazníkom a zároveň byť spoľahlivým zadávateľom práce našim prekladateľov, tlmočníkom a ďalším dodávateľom.

 

Informácie o CSA Research (predtým Common Sense Advisory)

Táto nezávislá spoločnosť zaoberajúca sa prieskumom trhu funguje už od roku 2002 a pomáha firmám v rozvoji podnikania a prístupe na medzinárodné trhy. Okrem iného analyzuje postupy v oblasti prekladov, lokalizácie aj tlmočenia. Vo svojich prieskumoch pre nákupcov, poskytovateľov jazykových služieb a technologické spoločnosti sa zameriava aj na zefektívňovanie online aj offline procesov. 

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov