Začiatkom októbra vyrazíme na MSV do Brna

28. 9. 2018

Medzinárodný strojársky veľtrh je najvýznamnejším priemyselným veľtrhom v strednej Európe a my si ho nenecháme ujsť ani tento rok. Každý mesiac totiž pracujeme na viac ako tisícke zákaziek z odboru strojárstva, a tak si chceme udržiavať prehľad a sledovať najnovšie trendy. Tohtoročnou témou je často diskutovaná Priemyselná automatizácia vrátane prezentácie meracej, riadiacej, automatizačnej a regulačnej techniky.

Ako už tradične, aj tentoraz sa v priebehu MSV v Brne stretneme s našimi dlhoročnými zákazníkmi a zároveň sa tešíme na tých potenciálnych. Tým radi priblížime, ako im naše prekladateľské služby pomôžu ďalej rásť a expandovať na zahraničné trhy.

Na to bude dostatok príležitostí, pretože tento veľtrh každý rok navštívi viac ako 1 600 vystavovateľov a viac ako 80 000 návštevníkov z radov odbornej verejnosti.

Pozrite si štýlovú videopozvánku v retro štýle, ktorú organizátori pripravili na 60. ročník konania veľtrhu.

 

A koho tento rok vysielame „do akcie“?

Milan Milian, Business Development Manager Iva Zelenková, Customer Relations Director

 

Pokiaľ práve hľadáte dodávateľa prekladateľských služieb alebo sa s nami budete chcieť len pozdraviť, neváhajte kontaktovať Ivu Zelenkovú na čísle +420 778 433 100 alebo e-maile iva.zelenkova@zelenka.cz a dohodnite si schôdzku. V Brne budeme 2. – 3. októbra.

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov