V júni zamierime na LocWorld do Varšavy. S prednáškou

16. 5. 2018

Obsah varšavského LocWorldu odráža veľmi aktuálnu tému – digitálnu transformáciu. Je všade okolo nás. Internet vecí, analýzy na základe veľkých dát, komunikácia stroja so strojom, blockchain, umelá inteligencia… to všetko hrá významnú úlohu už dnes a v budúcnosti bude hrať ešte väčšiu (napríklad v koncepte Priemyslu 4.0, o ktorom sme už písali). Ako však digitálna transformácia ovplyvňuje a ovplyvní poskytovateľov jazykových služieb, ako je naša prekladateľská agentúra? Práve to sa chystáme zistiť už 6. – 8. júna vo Varšave.

Program konferencie je zameraný na digitálnu transformáciu v oblasti prekladov, lokalizácií a ich využitia vo svete biznisu. Viac ako 80 rečníkov ponúkne svoju expertízu stovkám návštevníkov z celého sveta.

Jedným z prednášajúcich bude i náš konateľ Roman Zelenka. V rámci tzv. MicroTalks bude hovoriť na tému: „Adding More Humanity in Technology-driven LSPs“, čo by sa dalo voľne preložiť ako „Dôležitosť ľudského faktora u technicky zameraných poskytovateľov jazykových služieb“.

U ZELENKU veríme, že aj napriek všetkému tomu technologickému pokroku a automatizácii je ešte stále nevyhnutné myslieť na ľudí, budovanie zohratého tímu a zdravú firemnú kultúru. Potešilo nás, že organizátori LocWorldu to vidia podobne a zaradili nás medzi tých, ktorí budú hovoriť o najmodernejších technológiách.

Podľa nás leží budúcnosť prekladateľstva, lokalizácií a vlastne celého radu ďalších odvetví v efektívnom prepojení ľudského faktoru a moderných technológií.

Okrem Locworldu sa v Poľsku chystáme aj na konferenciu Game Global Forum, aby sme sa zoznámili s najnovšími trendmi v neustále rastúcom hernom priemysle. Medzi zákazníkmi máme i spoločnosť zaoberajúcu sa práve tvorbou videohier, ktoré prekladajú naši prekladatelia a zároveň i vášniví hráči. Chceme tak byť stále v obraze.

Pokiaľ budete medzi 6. – 8. júnom vo Varšave, pokojne sa za nami zastavte. Možno zvládneme i pár kôl v nejakej onlinovke na Game Global Fore.

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov