Stretnime sa na tekome a tcworlde 2018 v Stuttgarte

6. 11. 2018

Tekom a tcworld fair sú medzinárodné konferencie zamerané na technickú komunikáciu, na ktorých sa každú jeseň schádzajú tisíce expertov z celého sveta. My sa na nich pravidelne zúčastňujeme najmä kvôli odborným workshopom a prednáškam. Vďaka tomu sme stále v obraze a držíme krok so všetkými požiadavkami našich zákazníkov. Ročne totiž spracujeme tisíce prekladateľských zákaziek z technických odborov.

Navyše, podobné konferencie považujeme za ideálnu príležitosť na stretnutie s našimi zákazníkmi a spoznávanie nových.

 

Ako to myslíte „tento rok žiaden stánok“?

Je to tak. V posledných rokoch sme vždy mali pripravené celkom originálne stánky, napríklad s cyklistickým trenažérom alebo ten v štýle "Provence" s vyfarbovaním obrazov. Tento rok sme si však povedali, že namiesto stánku zainvestujeme niekde inde.

Preto organizujeme tzv. Evening with ZELENKA pre asi 30 VIP zákazníkov, prekladateľov a expertov z odborov prekladateľstva. Bude to pre nás úspornejšie a získame viac priestoru (doslova) na stretnutia.

Je za tým rovnaká myšlienka ako v prípade našich ZELENKA Eventov. Vzájomne sa deliť o skúsenosti, nápady a budovať pevnejšie alebo rovno nové priateľstvá v neformálnej atmosfére (čaká nás totiž útulná reštaurácia hneď oproti výstavným halám).

Veríme, že si nás na veľtrhu nájdete i bez stánku, a ak sa s nami chcete stretnúť, stačí napísať na eric.jokiel@zelenka-uebersetzungen.de.

A nezabudnite sledovať náš Twitter alebo Instagram s ďalšími aktualitami zo Stuttgartu.

 

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov