Stretnime sa na konferencii ATC vo Walese!

31. 8. 2018

Už samotný názov „ATC Language Industry Summit 2018“ napovedá, že pôjde o jedinečnú akciu. Do britského Cardiffu (Wales) sa koncom septembra zídu medzinárodné špičky z odboru prekladateľstva a so stovkami návštevníkov sa podelia o súčasné trendy i výhľad do budúcnosti. Chýbať nebudú ani prednášky a diskusie na tému náboru tých správnych ľudí, procesov vo firmách a vylepšení projektového manažmentu.

Koniec koncov tu sa môžete sami pozrieť na poriadne nabitý program tohtoročnej konferencie ATC.

Za našu prekladateľskú agentúru vyrazí do Walesu Business Development Manager Roger Towers Smith. Na mieste bude už od 19. septembra a okrem samotnej konferencie sa 22. septembra zúčastní tiež na historicky prvom mentoring programe (Small Business Initiative) pre majiteľov menších spoločností. Roger sa v ňom s riaditeľmi spoločností podelí o svoju expertízu v oblasti tímovej komunikácie, kontroly kvality a GDPR.

Pokiaľ by ste sa s Rogerom chceli stretnúť medzi 19. a 22. septembrom v britskom Cardiffe, napíšte mu na roger.smith@zelenka-translations.com alebo zavolajte na +420 778 736 886 a dohodnite si schôdzku.

P. S. Nezabudnite sledovať náš Twitter alebo Instagram, Roger nás bude zásobovať fotkami a krátkymi videami. ;)

 

 

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov