Na tohtoročnom ND Focus spoznáme najnovšie trendy v projektovom manažmente

30. 11. 2017

V dnešnom svete je podľa nás dôležité nestrácať prehľad, priebežne si doplňovať vzdelanie a vhodné myšlienky či postupy následne využívať v praxi. Veríme, že to platí tak pre moderné technológie v prekladateľstve, ako aj pre samotné projektové práce, keď človek musí prikladať úlohám rôzne priority a nachádzať efektívne riešenie. Preto už siedmeho decembra vyrážame do Prahy na konferenciu Networking Days Focus – Elia’s focus on Project Management.

Počas dvoch dní sa budeme s expertmi z celého sveta deliť o know-how, čo sa týka projektového manažmentu v prekladateľských agentúrach. Akciu má totiž na starosti ELIA – Európska asociácia prekladateľských agentúr, ktorej členmi sme od roku 2011. Navyše je ND Focus jedinou akciou zameranou vyložene na projektový manažment v oblasti prekladovlokalizácií. Preto ju vnímame ako skvelú príležitosť na ďalšie zefektívnenie našej práce s dodávateľmi aj zákazníkmi.

Koho od nás môžete na konferencii ND Focus 2017 stretnúť?

Kateřinu Ševčíkovú, vedúcu projektových manažérov Moniku Fišerovú, Senior projektovú manažérku

 

Zároveň nám bolo cťou stať sa lokálnym partnerom konferencie ND Focus. Pokiaľ bude Asociácia usporadúvať aj niektorú z ďalších udalostí v Českej republike, radi opäť priložíme ruky k dielu.

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov