Ako sme sa s prekladateľmi zahrali na kamzíky

18. 6. 2018

Možno to poznáte sami. Pri práci veľa sedíte a mozog ide na plné obrátky. Z času na čas je potrebné sa odreagovať, takže sme tohtoročný teambuilding s prekladateľmi poňali celkom akčne. Áno, vieme, že sme sa podobne vyjadrovali už minulý rok o našej cyklistickej krasojazde, ale teraz sme to ešte trochu povýšili. Doslova.

Zvolali sme kolegov z kanclov, obvolali prekladateľov a spoločne zamierili smer Malá Fatra na Slovensku. Práve tam leží dedinka menom Terchová – slávne rodisko slovenského zbojníka Juraja Jánošíka a zároveň miesto, ktorého okolie je lemované značne drsnou (ale krásnou!) prírodou.

Je fakt, že oná drsnosť bola daná aj tým, že celú noc pred výstupom do kopcov a hôr lialo ako z krhly.

Ale nezľakli sme sa! Obuli sme poriadne topánky, priedušné oblečenie (až na Davida z mkt. oddelenia – ten si doniesol lyžiarsku bundu, za ktorú zožal zaslúžený ironický potlesk) a nahodili odhodlané výrazy. Žiadny kopec, žiadny koreň ani zráz pre nás od tej chvíle nebol prekážkou.

Pokiaľ sa už niekto náhodou zasekol, pomohli sme mu „späť do hry“ hláškou o úžasných haluškách a vynikajúcom miestnom pive, ktoré na nás čakalo v penzióne. To potom niektorí švihali nahor ako skutočné kamzíky a naopak, aktívne popoháňali ostatných.

Ale pretože obraz povie viac než tisíc slov, prezrite si fotky v galérii –> Výšľap s prekladateľmi


 
Prekladáte a hľadáte stály prísun zákaziek? Potom mrknite na našu stránku Jobs alebo rovno napíšte na vendors@zelenka.cz. Možno práve hľadáme niekoho s vašou špecializáciou.

 

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov