Zvládli sme Festivalový polmaratón pre Handicap Zlín

16. 6. 2017

Ako sme písali, tak sa aj stalo. Spoločná kampaň pre neziskovku Handicap Zlín vyvrcholila Festivalovým polmaratónom, ktorý sme zabehli spolu s tými, o ktorých sa Handicap Zlín stará.

Vyšlo nám všetko, od počasia cez špeciálne vozíky pre deti až po „heciarskeho“ ducha, vďaka ktorému sme úspešne všetci dobehli do cieľa. Navyše sa k nám pripojilo veľa jednotlivcov a firiem, ktorí si obliekli tričko podporujúce DMS kampaň Handicapu Zlín.

Úžasný na tom bol i fakt, že sa k nám pridali naši zákazníci, prekladatelia, kolegovia… všetkých nás spojila snaha poriadne sa „hecnúť“ a dokázať niečo nielen kvôli sebe, ale predovšetkým pre tých, ktorí nezištne pomáhajú druhým alebo sami bežať nemôžu.

Akcie, ako sú tieto, dokresľujú ducha našej prekladateľskej agentúry. Maximálne sa snažíme odvádzať dobrú prácu pre našich zákazníkov, zároveň nám však nie je ľahostajné naše okolie, a keď môžeme, pomôžeme dobrej veci.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do toho pustili s nami a Handicap Zlín podporili.

A teraz si môžete pozrieť pár fotiek z celej akcie -> Festivalový polmaratón Zlín 2017

 

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov