Sme hrdým dodávateľom prekladov pre BMW

2. 1. 2017

V prekladateľskej agentúre ZELENKA veríme, že usilovná práca spojená s ochotou pomôcť zákazníkovi za každých okolností, sa nevyhnutne podpíše na jeho spokojnosti. Celých 26 rokov si postupne budujeme portfólio zákazníkov, z ktorých drvivá väčšina u nás pravidelne objednáva, niektorí z nich dokonca už mnoho rokov. Pre firmy chceme byť totiž predovšetkým dlhodobým a spoľahlivým partnerom, pretože sme si už overili, že takáto spolupráca funguje najlepšie.

Keď sme pred časom dostali príležitosť pracovať pre také prestížne meno v automobilovom priemysle, tak nás to veľmi potešilo, ale zároveň to pre nás znamenalo pomerne veľký záväzok.

Už samotný začiatok spolupráce predstavoval poriadnu výzvu. BMW Group Česká republika vypísala výberové konanie, v ktorom požadovala preloženie celého webu z nemeckého do českého jazyka v priebehu dvoch mesiacov. Išlo o tisíc normostrán textu, čo s ohľadom na požadovaný termín nebolo vôbec málo. Túto zákazku sme však úspešne zvládli, a tak začala naša pravidelná spolupráca. (Stručnú prípadovú štúdiu k prekladu webových stránok si môžete prečítať tu.)

Teraz pre BMW pravidelne prekladáme technickú dokumentáciu, reklamné kampane, katalógy a veľa ďalšieho. A pretože je pre nás spätná väzba zákazníkov veľmi dôležitá, požiadali sme zástupcu firmy BMW, či by sa mohol podeliť o svoj pohľad na vec. Video-referenciu nám poskytol Petr Škaloud, Marketing Communications Manager  BMW/MINI.

 

Ďakujeme BMW za úspešnú spoluprácu a tešíme sa na ďalšie spoločné projekty.

 
Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov