S tohtoročným ZELENKA eventom sa vraciame ku koreňom

18. 9. 2017

Už 27 rokov sa snažíme budovať prekladateľskú agentúru podľa jasných zásad. Profesionálnu, sledujúcu moderné trendy a ochotnú maximálne načúvať. Zároveň radi nadväzujeme osobné vzťahy s našimi zákazníkmi aj prekladateľmi, na čo slúžia naše pravidelné neformálne aktivity. Pred pár rokmi sme sa však rozhodli celé to posunúť na trochu vyšší level a…

… tak vznikli ZELENKA Events

O čo ide? ZELENKA Events sú spojením pracovných workshopov a neformálnych stretnutí na neobvyklých miestach. Raz za rok sa takto stretávame s VIP zákazníkmi, prekladateľmi aj známymi expertmi z odboru, aby sme si vymenili skúsenosti, lepšie sa spoznali a ešte viac vylepšili vzájomnú spoluprácu.

Pre zákazníkov totiž nechceme byť len dodávateľom prekladov, ale aj spoľahlivým partnerom, ktorý im za všetkých okolností dokáže správne poradiť. A to sa dá o dosť lepšie, keď do hĺbky poznáme ich skutočné potreby a priania.

 

Pálava, here we go!

Pre tento rok sme sa teda rozhodli účastníkom ukázať krásy južnej Moravy v Českej republike, konkrétne oblasť Mikulova. Naše pozvanie prijali medzinárodné špičky prekladateľského odboru, desiatky VIP zákazníkov a prekladateľov. A my sa už nemôžeme dočkať, kedy sa spoločne pustíme do odborných workshopov, ktoré sa nebudú odohrávať v konferenčných miestnostiach, ale v nádhernej prírode Chránenej krajinnej oblasti Pálava.

Nedávno sme kvôli tomu vyrazili prejsť terén a natočili túto krátku videoochutnávku:

Témou tohtoročného ZELENKA eventu je „návrat ku koreňom“, čo korešponduje s miestom konania workshopov (kedysi tu sídlila najstaršia civilizácia v Európe) aj našou filozofiou. Vyznávame tradičné hodnoty, ako sú poctivosť a férovosť, kladieme veľký dôraz na kvalitu aj osobné a otvorené konanie. Podľa nás sú to generáciami preverené základy medziľudskej komunikácie a my sa ich držíme vo všetkom, čo robíme.

Program ZELENKA Eventu na Pálave máme pripravený a zostáva teda už len jediné:

Tešiť sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo.

Tak ako v Budapešti.

A v Mníchove.

No cítime v kostiach, že tentoraz to bude ešte o kus lepšie.

Na fotografie sa môžete tešiť na našom Facebooku, Instagrame a reportáž nájdete na odbornom blogu.

P. S.:Vzhľadom na náročnosť organizácie a efektivitu vedenia workshopov sú pozvánky na ZELENKA Events limitované, a na akciu sa tak dostanú len naši VIP zákazníci, s ktorými spolupracujeme dlhodobo a pravidelne.

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov