Na konferencii tekom 2017 opäť podporíme Prekladateľov bez hraníc!

9. 10. 2017

Už druhýkrát po sebe pre nás konferencia tekom nebude len o stretávaní sa so stálymi zákazníkmi, spoznávaní nových obchodných partnerov a sledovaní trendov na odborných prednáškach. Rovnako ako minulý rok sme sa totiž rozhodli, že svojou účasťou opäť podporíme Prekladateľov bez hraníc, teda Translators without Borders.

TWB je neziskovka pomáhajúca ľuďom v núdzi, napríklad počas prírodných katastrof alebo vojnových konfliktov. Tisíce dobrovoľníkov tejto organizácii pomáhajú prekladať a tlmočiť vo všetkých kútoch sveta a nám je taká myšlienka veľmi sympatická.

Minulý rok sme na tekom priviezli cyklistický trenažér a prispievali podľa najvyšších dosiahnutých rýchlostí. Tohto roku sme si nachystali niečo úplne iné. Zatiaľ toho nechceme veľa prezrádzať, ale odporúčame sledovať náš TwitterInstagram. Medzi 24. a 26. októbrom to na ňom bude hýriť všetkými farbami. :-)

 

Ešte krátko o konferencii tekom. Ide o prestížnu udalosť venujúcu sa technickej komunikácii, kam sa každoročne schádzajú tisíce odborníkov z celého sveta. Jazdíme tam každý rok okrem iného aj preto, že je tam k dispozícii veľa odborných workshopov a prednášok, vďaka ktorým sa udržujeme v obraze a dokážeme tak držať krok so všetkými požiadavkami našich zákazníkov.

Koho tohto roku stretnete v našom stánku A07?

 

Roman Zelenku, nášho konateľa Krisztiana Szinapisze, Sales Directora
   
Barboru Smýkalovou, PM Team Leadera Janu Pokornou, HR & Vendor Managera
   
 
Rogera Smithe, Business Development Managera  

 

Pokiaľ si s nami budete chcieť dohodnúť schôdzku a prebrať naše prekladateľské služby, zavolajte Jane Pokornej na číslo +420 773 048 001 alebo píšte na e-mail jana.pokorna@zelenka.cz. Tešíme sa na vás!

Malý moment, prosím

Aby ste tu pohodlne našli všetko o našich jazykových službách, používame nevyhnutné súbory cookies. Ak povolíte aj tie marketingové, občas na vás niekde vyskočí naša reklama. :)

Zistiť viac o ochrane osobných údajov